VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Airconditioning en gezondheid

Vaak wordt bij airconditioning de vraag gesteld naar gezondheid. Wat kan een airconditioner bijdragen aan de gezondheid van mensen? De meeste airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en filters, voor schone en zuivere lucht. En deze technologie staat niet stil, ieder jaar komen er weer nieuwe ontwikkelingen bij.

Welke technologieën kennen we?

MPI (micro plasma ion generator)

Naast stofdeeltjes bestaat onze lucht uit virussen en microben. De Samsung Plasma Ionen generator (MPI) zorgt ervoor dat deze virussen en microben tot wel 99% geëlimineerd worden. Dit gebeurt doordat er actieve waterstof en zuurstof ionen worden gegenereerd. Zodra deze in aanraking komen met de in de lucht aanwezige virussen en microben, binden deze zich met elkaar. De bacteriën worden hierdoor geneutraliseerd en afgebroken in de vorm van waterstof. Via de lekbak in de unit wordt dit water afgevoerd. De lucht blijft gezuiverd en fris!
Verse lucht houdt u en uw familie gezondeen warmtepomp airco en gezondheid

  • Voor kinderen en ouderen
  • Voor personen met allergieën
  • Voor iedereen die schone en frisse lucht wil

 

gezonde frisse lucht met een warmtepomp aircoGeavanceerd filtersysteem
Bijna alle airconditioners zijn voorzien van de meest geavanceerde filters, om zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en overige luchtvervuilers te elimineren. Door gebruik te maken van een filter met een zeer grote dichtheid worden zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de ingaande lucht gefilterd. Bovendien is het filter uitgerust met een anti bacteriële laag, waardoor bacteriën geen kans meer hebben. Alle lucht die de unit verplaatst, passeert dit permanente filter. Uw lucht is tot wel 90% schoner!