VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Ambrava wint VSK award 2016!

Ambrava heeft tijdens de VSK 2016 de VSK innovatie award gewonnen in de categorie design, met de Samsung 360 cassCAC360CST_002_Front_Whiteette. Directeur Rimme van der Ree ontving de award gisteravond tijdens de officiele uitreiking uit handen van Lieke van Lexmond. De VSK innovatie award is een kroon op het werk van Samsung en Ambrava, die zich dit jaar meer en meer focussen op innovatie!

De Samsung 360 Cassette is de eerste ronde cassette op de markt en heeft geen uitblaaslinialen. Daardoor past de cassette in elk interieur. De ronde vorm zorgt ervoor dat er geen ‘dode zones’ meer in een ruimte zijn. De cassette kan zowel geheel vrij als ingebouwd geïnstalleerd worden, voorkomt koudeval en zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling. Daardoor is de Samsung 360 Cassette bij uitstek geschikt om te koelen. De luchtsnelheid in de leefzone is lager dan 0,15 m/s. De linialen konden uit de cassette worden weggehaald door een stuurventilator in de unit. Deze zorgt voor een lage drukgebied in de buurt van de uitlaat, zodat de koude luchtstromen in de richting van het lagedrukgebied worden aangezogen. Deze natuurlijke convectie voorkomt koudeval.

Juryoordeel
Het jury oordeel luidt als volgt:

De jury roemt de Samsung 360 Cassette vanwege het vernieuwende, mooie design en vindt dat het product zeer geschikt is om huidige ontsierende elementen met uitblaaslinialen te vervangen. Daarnaast vindt de jury de stromingstechnische uitvoering innovatief. De gebruiker ondervindt hierdoor een meer comfortabel binnenklimaat.