VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van Ambrava.

Met deze tips hou je het koel tijdens een hittegolf

We maken ons op voor de mogelijk de eerste hittegolf van deze zomer! Als de temperaturen buiten stijgen is het fijn als je binnen kan genieten van wat verkoeling. Met..

Warmtepomp zorgt voor hoog comfortniveau bij Sociale Dienst Politie

Ludwig van Wesemael is gedelegeerd bestuurder van de Sociale Dienst van de Geïntegreerde Politie in België: “Als vereniging zijn wij belast met het welzijn van politieambtenaren. Dat is een zeer..

Wind-Free-samsung-hvac-tochtvrij-koelen-warmtepomp-airco-airconditioning

Batibouw 2019: Samsung experience!

Batibouw 2019 staat voor Ambrava | Samsung onder meer in het teken van de Samsung Wind-Free experience. U ervaart zelf de unieke werking van Samsung Wind-Free in onze experience box...

Energie et Habitat

Ambrava bij Energie & Habitat in Namur Expo

Graag nodigen wij u uit voor de beurs van energie-oplossingen “Energie et Habitat” in de Namen Expo van vrijdag 19 oktober tot zondag 21 oktober. We plaatsen het Wind-Free wandmodel..

Energie-efficiente werking van een Samsung DVM vrf mini airco

Warmtepomp reeds bij 1 op de 5 projecten ingezet voor hernieuwbare energie

Om te voldoen aan de verplichting om een minimumaandeel hernieuwbare energie te voorzien, wordt in 1 op 5 situaties reeds een warmtepomp ingezet. Sinds 2014 geldt bij de nieuwbouw van..

Referentieproject: de enige ronde airco cassette ter wereld

De Samsung 360 cassette is de eerste en enige ronde airco cassette in de wereld. De firma Airflow uit Budel (NL) paste de 360 cassette toe voor haar klant 250K..

Ambrava bij Cool & Comfort Happening

Cool & Comfort Happening  is het tweejaarlijkse netwerk-moment voor de HVACR sector en richt zich tot installateurs HVACR, studiebureaus, architecten en industrie. Ook Ambrava / Samsung Klimaatbeheersing is als exposant aanwezig om..

Welkom Nathalie Verbiest!

Sinds kort is Nathalie Verbiest werkzaam bij Ambrava. Nathalie versterkt de binnendienst op kantoor in Brecht en houdt zich bezig met Finance & Sales. In het verleden heeft Nathalie diverse..

Ambrava op Architect@work Kortrijk

Donderdag 27 en vrijdag 28 april neemt Ambrava deel aan Architect@work in Kortrijk. In de Kortrijk Xpo wordt de Samsung 360 cassette onder de aandacht gebracht en ziet u de..

Schrijf nu in voor de Ambrava trainingen voor Samsung producten

Met de eisen van BEN voor de deur en de nog grotere uitdaging om in 2020 alle nieuwbouw energieneutraal op te leveren, is het voor installateurs van essentieel belang op de..

Samsung ERV balansventilatie unit met warmteterugwinning

Samsung introduceert Ventilatiesysteem D erkend door EPBD lijst

Samsung is er als eerste merk in geslaagd een ventilatiesysteem te ontwikkelen met een enthalpie warmtewisselaar die op de goedgekeurde EPBD lijst van de 3 gewesten figureert!  Dit ventilatiesysteem, het..

Ambrava wint VSK award 2016!

Ambrava heeft tijdens de VSK 2016 de VSK innovatie award gewonnen in de categorie design, met de Samsung 360 cassette. Directeur Rimme van der Ree ontving de award gisteravond tijdens..

Samsung innovaties op Batibouw

Samsung innovaties op Batibouw

Batibouw staat dit jaar in het teken van vernieuwing en Samsung klimaatbeheersing doet hier volop aan mee. Samsung innovaties zetten de standaard voor de toekomst! Wij nodigen u van harte uit..

Samsung Ambrava chiller DVM warmtepomp

Samsung introduceert DVM Inverter warmtepomp chiller

Samsung introduceert compacte, energiezuinige en modulair op te bouwen DVM Inverter Warmtepomp Chiller Met het verbod op R22 sinds 1 januari 2015 is de vraag naar koudwater-machines die voldoen aan..

Ambrava is aanwezig op Batibouw 2016

Tijdens Batibouw toont Samsung haar lucht-water warmtepomp voor de woningbouw en utiliteit: een zeer efficiënte, alles-in-één warmtepomp met een hoog rendement, die kosten- en energiebesparend is. De energiekosten worden zelfs met..

Nominatie VSK Innovatie Award voor Samsung 360 cassette

De nominaties voor de VSK Awards 2016 zijn bekend. In vier categorieën werden in totaal 12 inzendingen genomineerd. Tijdens de vakbeurs worden de winnaarsbekend gemaakt en de zogenaamde ‘installatie-oscars’ uitgereikt. De..

Ambrava staat op de VSK

Samsung innovatieplein op de VSK

Op de VSK 2016 introduceert Ambrava de nieuwste producten uit het Samsung Klimaatbeheersing programma. In een ‘walk of experience’ krijgen bezoekers een volledig beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden,..

Ambrava kamerbreed genieten

Samsung introduceert 360° geluid: het kamerbreed genieten

De nieuwe Samsung Wireless Audio Speakers zetten een nieuwe standaard voor genieten. De speakers maken gebruik van een nieuwe technologie: de Samsung Ring Radiator. Hiermee wordt het geluid 360° verspreid...

Samsung scroll compressor met vapor injectie

De Samsung compressor in het nieuws

In de RCC van de maand november wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Samsung Scroll compressor met Vapor injectie. Deze unieke compressor, die zorgt voor extreem hoge COP waarden, wordt sinds kort door Samsung..

Jeroen Bustin Samsung warmtepompen en airco

Welkom Jeroen Bustin!

Ambrava BV heeft afgelopen week een nieuwe collega aan haar team toegevoegd. Jeroen Bustin is bij ons in dienst getreden als Sales Engineer Nederland en zal u vanaf heden graag..

Vacature Samsung Ambrava

Vacature: After Sales Technicus

Ambrava / Samsung klimaatbeheersing zoekt een After Sales Technicus om haar team te versterken.  Als technisch specialist met de nadruk op After Sales ben je het aanspreekpunt voor onze klanten (installateurs). Je..

Vacature Samsung Ambrava

Vacature: Technisch Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Ambrava / Samsung klimaatbeheersing zoekt een nieuwe collega! Kom jij ons team versterken als Technisch Commercieel medewerk(st)er binnendienst? Als technisch commercieel binnendienst medewerker ben je een schakel tussen de klant, onze..

Nieuwe collega Ambrava/Samsung klimaatbeheersing

Welkom Gertie Arts!

Vanaf vandaag heeft Ambrava heeft er weer een nieuwe collega bij! Gertie Arts treedt bij ons in dienst als Manager Marketing & Communicatie. Met Gertie voegen wij wederom een zeer..

Energie-efficiente werking van een Samsung DVM vrf mini airco

Ecobouw 2015 lezing: Zonder warmtepomp geen 0 op de meter!

In de komende jaren gaan we in Nederland grote stappen maken om onze woningen energiezuiniger te maken. Bijna energieneutraal in 2020 en in ieder geval 0 op de meter voor..

Nieuwe collega Ambrava/Samsung klimaatbeheersing

Ambrava NV breidt uit!

Ambrava nv heeft een nieuwe collega! Vanwege de groei die wij als bedrijf momenteel doormaken, is ons team sedert 2 maart versterkt met Philippe De Salaberry.  Phillipe treedt bij ons..

Ambrava nv is verhuisd

Ambrava NV is verhuisd!

Ambrava NV, exclusief invoerder Samsung klimaatbeheersingsapparatuur voor de Benelux,  is verhuisd van Deurne naar een nieuw gebouw in Brecht! “Wij zaten hier in de expansie van de afgelopen jaren gewoon..

Eurovent certificaat voor Samsung DVM vrf warmtepompen airco

Officiële Eurovent certificatie voor Samsungs DVM S!

Samsung heeft als eerste leverancier van klimaatbeheersingsapparatuur haar DVM S systemen laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Eurovent. Na toetsing van onze systemen aan Eurovent condities mogen wij met gepaste..