VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Toepassingen

Wat uw wensen voor een comfortabel klimaat ook zijn, Samsung biedt met haar unieke en energie-efficiënte klimaatconcept een op maat gemaakte oplossing. Verwarmen, ventileren en koelen vullen elkaar perfect aan. Voor iedere toepassing is er een oplossing beschikbaar!

Hieronder vindt u voorbeelden van diverse toepassingen en oplossingen die Samsung u kan bieden.

Samsung mini 4-weg cassette warmtepomp en airco in kantoren

Kantoren

Zoveel mensen, zoveel klimaatwensen. De ene persoon voelt zich prettig in een ruimte van 22°C, terwijl anderen betere prestaties leveren in een koelere ruimte. Om een comfortabele situatie voor iedereen te realiseren, is een uiterst energiezuinig en duurzaam warmteterugwinsysteem van Samsung de oplossing.

Lees meer
Verwarmen en koelen met een energiezuinige Samsung warmtepomp airco

Woningbouw

Een warmtepomp-airconditioning systeem kan een woning energiezuinig verwarmen én koelen. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen in ieder seizoen voor een comfortabel leefklimaat. Voor de gebruiker leveren de Samsung systemen behalve een minimale energiefactuur ook maximaal comfort: een constante temperatuur, volledige flexibiliteit en een individuele regeling per ruimte. De stijlvol vormgegeven systemen passen in ieder interieur.

Lees meer
Samsung lucht en water warmtepomp en airco in winkels

Retail

Mensen doen hun aankopen graag in een winkel die hen (warm) welkom heet. Een aangenaam binnenklimaat zorgt ervoor dat een klant zich prettig voelt in een winkel, en er daardoor langer verblijft, dus omzet verhogend is. Met een Samsung warmtepompsysteem zijn diverse oplossingen mogelijk.

Lees meer
Samsung warmtepompen, airco en ventilatie in onderwijs

Onderwijs

Dagelijks wordt in klaslokalen opperste concentratie van leerlingen gevraagd. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat een regelmatige toevoer van frisse zuurstofrijke buitenlucht hierbij onmisbaar is. Een WTW balansventilatiesysteem van Samsung biedt hier uitkomst.

Lees meer
Samsung warmtepomp en airco in zorginstellingen

Zorginstellingen

Praktijkruimten en wachtkamers in een gezondheidscentrum, kamers in een ziekenhuis of een zorginstelling, vragen vaak gelijktijdig een volledig ander binnenklimaat. Om de patiënt, klant en medewerkers te voorzien van een comfortabele omgeving, biedt een Samsung diverse klimaatoplossingen op maat.

Lees meer
Samsung warmtepompen en airco in hotels

Utiliteit / leisure

In de utiliteitsbouw en de leisure zijn naast locatie vooral een gezond en comfortabel binnenklimaat van belang. De Samsung warmtepomp- airconditioningsystemen bieden met een rendement van meer dan 400% energiezuinige koeling in de zomer, verwarming in de winter – ook bij zeer lage buitentemperaturen - en indien gewenst altijd de beschikking over warm tapwater. Per ruimte is de temperatuur regelbaar. Samsung systemen passen naadloos binnen ieder ontwerp.

Lees meer