VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Schrijf nu in voor de Ambrava trainingen voor Samsung producten

Met de eisen van BEN voor de deur en de nog grotere uitdaging om in 2020 alle nieuwbouw energieneutraal op te leveren, is het voor installateurs van essentieel belang op de hoogte te zijn van de meest duurzame systemen. Wij hoeven u niet te vertellen dat voor de verwarming en koeling van gebouwen de warmtepomp binnen afzienbare tijd de plaats van de traditionele cv-ketel overneemt. Wel kunnen wij uitleggen wat dit voor installateurs en eindgebruikers betekent.

Tijdens de Ambrava trainingen voor Samsung producten krijgt u als installateur de handvatten om uw klant te voorzien van de beste informatie en service. U krijgt een volledig beeld van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, van principes en rendementen, van mogelijkheden en voorwaarden. U krijgt de tips die u direct in de praktijk kunt toepassen, maar ook de tricks waarmee u voorbereid bent op de toekomst.

Wij nodigen u van harte uit om (een van) deze producttrainingen te volgen. Een overzicht van alle trainingen, data en de mogelijkheid om u in te schrijven, vindt u via www.samsung-airco.be/trainingen. Als klant van Ambrava zijn er voor u geen kosten aan de trainingen verbonden.

Wij hopen u te mogen begroeten in Brecht.