VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Samsung innovatieplein op de VSK

VSK deelname AmbravaOp de VSK 2016 introduceert Ambrava de nieuwste producten uit het Samsung Klimaatbeheersing programma. In een ‘walk of experience’ krijgen bezoekers een volledig beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden, geplaatst in hun toepassingen.  Hoogtepunt is het Samsung Innovatieplein, waar tijdens de VSK de grootste productlancering ooit plaats zal vinden.

Innovaties zien, horen, beleven

Ambrava deskundigen staan klaar om geïnteresseerden alles uit te leggen over de werking, techniek, capaciteiten en rendementen van de systemen. Zij geven antwoord op alle vragen  over het nieuwe verwarmen. Van Ecodesign en energielabeling tot en met all electric en smartwifi. Zij delen hun kennis over de trends, de mogelijkheden en grenzen van de warmtepomp.

Grootste productlancering ooit

Op het Samsung Innovatieplein worden maar liefst negen innovaties gepresenteerd die stuk voor stuk verder gaan dan de huidige trend. Met voor elk wat wils. Zoals volledig nieuwe producten uit het Samsung assortiment voor installateurs, spectaculaire designs voor architecten en technische hoogstandjes voor adviseurs. Een experience om niet te missen. Het Samsung Innovatieplein is het plein met de onbegrensde mogelijkheden, waar nú de standaard voor de toekomst getoond wordt.

Ambrava / Samsung klimaatbeheersing , Hal 11 stand F011-F020