VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Officiële Eurovent certificatie voor Samsungs DVM S!

Samsung heeft als eerste leverancier van klimaatbeheersingsapparatuur haar DVM S systemen laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Eurovent. Na toetsing van onzeEurovent certificering voor Samsung DVM S vrf warmtepompsystemen systemen aan Eurovent condities mogen wij met gepaste trots zeggen dat Eurovent onze enorm hoge COP waarden bevestigt! U kunt de Eurovent rapporten vinden op eurovent-certification.com.

Het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten staat hoog in het vaandel bij Samsung. Op klimaatbeheersingsgebied is dit afgelopen jaar onder meer zichtbaar geworden met de introductie van een geheel vernieuwd DVM S assortiment. Deze energie-efficiënte lucht en water warmtepomp- en warmteterugwinningssystemen worden gekenmerkt door buitensporig hoge COP’s. Deze ongeëvenaarde cijfers zijn met de verkregen Eurovent certificatie nogmaals bevestigd!

Onafhankelijke certificering

Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC branche. Om eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche te beogen, heeft zij een certificeringsprogramma ontwikkeld, waarin zij de door de producent gepubliceerde specificaties controleert en toetst aan de geldende Europese normen. Het Eurovent certificaat is voor adviseurs, architecten en installateurs een goede garantie voor betrouwbare apparatuur.