VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Met deze tips hou je het koel tijdens een hittegolf

We maken ons op voor de mogelijk de eerste hittegolf van deze zomer! Als de temperaturen buiten stijgen is het fijn als je binnen kan genieten van wat verkoeling. Met deze tips overleef je de warmte op het werk en thuis. 

1 – Houd de warmte buiten

Houd warmte buiten door ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden op het warmste punt van de dag. Lichte raamverduistering helpt ook om het binnen lekker koel te houden. Zet alle ramen en deuren vroeg in de ochtend, en later op de avond, juist open om de ruimte te luchten.

2 – Maak optimaal gebruik van de airconditioning

Stel de airconditioning zo in dat de deze op een constante temperatuur kan blijven draaien, zonder dat je deze tussentijds hoeft bij te stellen. Wij raden aan om hierbij niet verder dan 6-8 graden af te wijken van de buitentemperatuur. Het lijkt aantrekkelijk om de temperatuur in een keer heel laag te zetten, maar je zult merken dat dit al snel te koud is, waardoor je continu aan het schakelen bent. Niet efficiënt en niet comfortabel!

3 – Drink voldoende

Hydrateer voldoende! Met of zonder airconditioning; warme temperaturen zorgen ervoor dat je meer vocht verliest. Door uitdroging vermindert het concentratievermogen en productiviteit. Water drinken is dus een must!

4 – Schakel onnodige warmtebronnen uit

We doen ontzettend ons best om de warmte buiten te houden, maar binnen zorgen veel apparaten voor meer warmte dan je denkt! Schakel daarom monitoren, printers en lampen uit als ze niet in gebruik zijn.

5 – Geen stress!

Op warme dagen als deze kan je het beste het hoofd koel houden! Zorg ervoor dat je het belangrijke werk in vroeg in de ochtend, als het buiten nog koel is, in de planning hebt staan. Hoe hoger de temperaturen, hoe lager de productiviteit. En een bijkomend voordeel van vroeg beginnen met werken: je bent ook eerder weer klaar!

 

Samsung Wind-Free™

De juiste airconditioning zorgt ervoor dat het binnencomfort zo optimaal mogelijk is. De Samsung Wind-Free™ airconditioning is de enige echte airco die koelt, zonder het gevoel van tocht. De cassettes maken dus gebruik van duizenden microgaatjes, waardoor tochtvrije en gelijkmatige koeling ontstaat. Dit zorgt voor een hoger comfortniveau, energiebesparing en een lager geluidsniveau. In de Fast Cooling modus breng je de ruimte snel op de gewenste en daarna blijft zorgen duizenden microgaatjes in het paneel ervoor dat je zonder tocht kan genieten van een aangenaam binnenklimaat.

 

Ook interesse in een Samsung Wind-Free™ airconditioner voor thuis of op het werk? Neem contact met ons op!