VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Ambrava is aanwezig op Batibouw 2016

Tijdens Batibouw toont Samsung haar lucht-water warmtepomp voor de woningbouw en utiliteit: een zeer efficiënte, alles-in-één warmtepomp met een logo-batibouw-bighoog rendement, die kosten- en energiebesparend is. De energiekosten worden zelfs met een derde verminderd ten opzichte van een standaard gasketel! Het Samsung Eco Heating Systeem past perfect in het concept van BEN bouwen.

De nieuwe economische en ecologische warmtepomp van Samsung levert verwarming (via water of lucht), sanitair warm water tot 55°C en airconditioning in één systeem. Een perfecte, unieke combinatie! Het systeem is beschikbaar in een monobloc lucht-water uitvoering, 3-in-1 systeem split en een 5-in-1 systeem TDM en kan worden geïntegreerd in woningen. Zelfs bij zeer negatieve buitentemperaturen houdt een eco heating lucht-water warmtepomp aanzienlijk meer capaciteit beschikbaar dan bij eender welke ander A-product. Samsung is hiermee toonaangevend en benadrukt hier nogmaals zijn ambitie om de beste warmtepompen op de markt te brengen die het meest voldoen aan de verwarmingsbehoeften.

Het Samsung Eco Heating Systeem is een milieuvriendelijk en duurzaam systeem. Voor verwarming van de ruimte wordt energie uit de buitenlucht gehaald en in het buitendeel opgepompt naar een bruikbaar niveau. Vervolgens wordt de ruimte op een comfortabele temperatuur gebracht. Alleen de energie die gebruikt wordt voor het oppompen, moet worden betaald. Dit is ongeveer 25% van het geleverde vermogen. Deze zeer efficiënte manier van verwarmen zorgt voor een zeer hoog rendement: een rendement van 400% is geen uitzondering! Een ander zeer belangrijk voordeel van eco heating systeem is dat met een geringe investering  een flinke verbetering van het energielabel van de woning kan worden gerealiseerd. Bouw BEN met Samsung!