VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Wat is het DVM S systeem?

Het Samsung DVM S warmtepompsysteem is een energiezuinige en duurzame klimaatinstallatie, waarmee u verschillende ruimten individueel, maar op hetzelfde moment kuntDVM S vrf warmtepomp en warmteterugwinning verwarmen of koelen. Iedere ruimte heeft zijn eigen regeling en bediening, waarmee het systeem eenvoudig beantwoordt aan de wens van de individuele gebruiker. DVM S maakt gebruik van warmteterugwinning en balanceert bestaande warmte binnen het gebouw: warmte die aan de ene ruimte wordt onttrokken, wordt in een andere als nuttige warmte afgestaan. Het innovatieve totaal warmtepompsysteem heeft hierdoor een zeer energie-efficiënte werking, verbazingwekkend hoge rendementen en een enorm hoog individueel comfortniveau: u geniet van optimaal comfort waar en wanneer u dat wenst. Kortom, een DVM S klimaat is eenvoudig, energiezuinig en comfortabel.

Een DVM S systeem is verkrijgbaar in diverse varianten. Zo dient er een keuze gemaakt te worden tussen een systeem dat lucht of een systeem dat water als bron gebruikt. Bent u op zoek naar een systeem dat meerdere ruimten gelijktijdig, maar onafhankelijk van elkaar kan koelen? Of past een systeem dat kan koelen óf verwarmen beter in uw situatie? Uw installateur kan u hier uitstekend in adviseren.

De beste verwarmingsprestaties!
Samsung DVM S kenmerkt zich door verbazingwekkend hoge rendementen en de zeer goede verwarmingsprestaties. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen zit u er warmpjes bij! Gemiddeld draait het systeem met een COP van rond de 4.5 (rendement 450%). Dit betekent dat het systeem u meer dan 4 keer zoveel energie geeft als dat het gebruikt. Deze prestaties worden mogelijk gemaakt door nieuwe, innovatieve technologieën die zijn ontwikkeld vanuit de Samsung Core Technology.  Zo maakt het systeem gebruik van door Samsung zelf ontwikkelde compressoren: inverter tweetraps tussengas injectie compressoren. Deze tussengas injectie (vapor injectie) is standaard voorzien en zorgt voor een extra boost op het rendement van het systeem. Samsungs DVM S bevat alleen variabele inverter compressoren. Hierdoor wordt een minimale hoeveelheid energie verbruikt: beide compressoren opereren namelijk in hun eigen werkingsgebied, met een gelijk aantal werkingsuren. Door deze bijzondere, optimale capaciteit verdelende werking presteert het systeem op zijn meest efficiënte wijze en bent u gegarandeerd van een optimale verwarming en koeling.