VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Een warmtepomp met Inverter Technologie

smart inverter warmtepompDe meeste warmtepompen zijn inverter gestuurde systemen. Met behulp van de inverter technologie past het warmtepompsysteem haar werking zelfstandig aan aan de omstandigheden. Als de door u gewenste temperatuur eenmaal is bereikt, dan behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren, waarbij tevens het energieverbruik op een laag pitje wordt onderhouden. Mocht de temperatuur verder gaan afwijken van de gewenste waarde, dan zal het systeem automatisch meer capaciteit gaan leveren en op hoogst mogelijk niveau werken.
Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen. U merkt niets van schommelingen in temperatuur en geniet constant van een optimaal comfort met minimale energiekosten.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp met inverter technologie?

 1. Comfortabele temperatuur
  De inverter werkt bij het opstarten op maximumcapaciteit. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, past deze zichzelf aan. Dit betekent minder temperatuurschommelingen en meer comfort binnen enkele minuten.
 1. Snel koelen en verwarmen
  Wanneer u de temperatuurinstelling verandert, zal de airconditioner de maximale capaciteit van de compressor gebruiken om die gewenste temperatuur snel te bereiken. Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen.
 1. Hoge efficiëntie
  De inverter technologie biedt u krachtige en snelle koeling en verwarming met een laag elektriciteitsverbruik. Zo voorkomt u energieverspilling en bespaart u geld.
 1. Tot 50% energiebesparing
  Nadat de gewenste temperatuur bereikt is, verandert de inverter warmtepomp naar een spaarstand. Door inefficiënt en frequent aan- en uitschakelen van de compressor te vermijden, wordt de levensduur van de compressor verlengd. Zodra de unit in deellast draait zijn de warmte-oppervlakten overmaats. Daardoor bespaart de inverter tot 50% op het energieverbruik in vergelijking tot een non-inverter warmtepomp.
 1. Stil
  Geniet van de stilte. De compressor van de warmtepomp werkt met een minimale snelheid om de gewenste temperatuur te verzekeren. Dit betekent dat de compressor en ventilator minder geluid maken.
 2. Brede temperatuurprestatie
  Ook bij extreme buitentemperaturen werkt het buitendeel optimaal.