VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

DVM S

Wat is het DVM S systeem?

Het Samsung DVM S warmtepompsysteem is een energiezuinige en duurzame klimaatinstallatie, waarmee u verschillende ruimten individueel, maar op hetzelfde moment kunt verwarmen of koelen. Iedere ruimte heeft zijn eigen regeling..

Lees meer

Een DVM S lucht of water warmtepomp?

Samsungs DVM S biedt u diverse mogelijkheden bij de keuze van het voor u geschikte systeem. Een van de keuzes die u maakt, is voor de bron van het systeem. Kiest..

Lees meer

Een DVM S twee- of driepijps systeem?

Een van de eerste vragen die u waarschijnlijk hoort bij het maken van uw keuze voor een Samsung DVM S systeem is: ‘kiest u voor een twee- of driepijps systeem?’ Maar wat..

Lees meer

DVM S tweepijps systeem

DVM S 2-pijps warmtepompsysteem (HP) Verwarmen óf koelen Het DVM S systeem, uitgevoerd als warmtepomp, biedt een oplossing in situaties waarin gelijktijdig koelen en verwarmen niet nodig is. Afhankelijk van uw gewenste temperatuur..

Lees meer

DVM S driepijps systeem

DVM S 3-pijps warmteterugwinysteem (HR) Gelijktijdig verwarmen én koelen Het DVM S systeem, uitgevoerd als warmteterugwinning, is dé oplossing als u meerdere ruimten volledig onafhankelijk van elkaar, maar gelijktijdig wilt verwarmen of..

Lees meer

DVM S is Eurovent gecertificeerd!

Eurovent certificering voor Samsung DVM S systemen Samsungs DVM S systemen hebben als eerste vrf systemen in de markt een Eurovent certificering ontvangen. Met dit unieke certificaat onderschrijft Eurovent onze enorm..

Lees meer

Energie besparen met een Samsung DVM S

U realiseert een flinke besparing op uw energiekosten met het gebruik van een Samsung warmtepomp. Een DVM S klimaatbeheersysteem kenmerkt zich als één van de meest energie-efficiënte systemen in de markt en..

Lees meer

Individueel comfort met een DVM S

Zoveel mensen, zoveel klimaatwensen. De ene persoon voelt zich prettig in een ruimte van 22°C, terwijl een ander betere prestaties levert in een koelere ruimte. Met een Samsung DVM S warmteterugwinningsunit..

Lees meer

Totaaloplossingen met DVM S

In combinatie met het DVM S systeem zijn verschillende totaalconcepten mogelijk. U kiest desgewenst voor een snelle verwarming/koeling via lucht, het langdurige comfort van vloerverwarming of misschien wel een combinatie van..

Lees meer

DVM S technologie

Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling van technologieën maken van Samsung een innovator op het gebied van klimaatbeheersing. Dat ziet u terug in onze DVM S. Door onder meer een Samsung inverter scroll compressor..

Lees meer