VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Airconditioning

Bij het horen van het woord airconditioning denkt men vooral aan een systeem dat voor aangename koeling zorgt tijdens de warme zomerdagen. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld via lucht en water. Maar wist u dat u met een airconditioning ook energiezuinig kan verwarmen? Op deze, en meer vragen over airconditioning, kunt u hieronder een antwoord vinden.

Wat is airconditioning?

Wat is airconditioning? Onder airconditioning verstaan we het behandelen van de lucht in een ruimte waarin personen verblijven om zo een aangename temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook een goede luchtcirculatie te verzekeren. In..

Lees meer

Soorten koeling (afgiftemogelijkheden)

Een standaard airconditioning systeem biedt diverse mogelijkheden voor koeling. De meest voorkomende wijzen van koeling zijn koeling via lucht en koeling via water. Koeling via lucht Verreweg de meeste airconditioners werken volgens het principe van..

Lees meer

Energiezuinig koelen

De meeste airconditioningsystemen zijn inverter gestuurd. Met behulp van de inverter technologie past het systeem haar werking zelfstandig aan aan de omstandigheden. Als de door u gewenste temperatuur eenmaal is bereikt,..

Lees meer

Airconditioning in de woning

U herkent het vast, het drukkende en benauwde gevoel in uw woning tijdens de zomer. Een raam open zetten maakt het vaak alleen maar erger. En als gevolg van de..

Lees meer

Airconditioning in de slaapkamer

Een airconditioner in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Overdag, wanneer het warm is, zoeken we vaak verkoeling buiten in de schaduw of bij het water, maar ’s nachts..

Lees meer

Airconditioning in het bedrijf

Een gezonde en aangename leefomgeving is niet alleen van belang in een woonomgeving. Ook werknemers, gasten en klanten weten een fijne temperatuur en luchtvochtigheidsgraad te waarderen! Een goed gevoel, betere..

Lees meer

Verwarmen met airconditioning

Verwarmen en koelen met één systeem Bij het horen van het woord airconditioning wordt er vaak gedacht aan een systeem dat zorgt voor koeling tijdens de warme zomerdagen. Dat is..

Lees meer

Airconditioning en gezondheid

Vaak wordt bij airconditioning de vraag gesteld naar gezondheid. Wat kan een airconditioner bijdragen aan de gezondheid van mensen? De meeste airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en filters, voor..

Lees meer