VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Airconditioning in het bedrijf

Een gezonde en aangename leefomgeving is niet alleen van belang in een woonomgeving. Ook werknemers, gasten en klanten weten een fijne temperatuur en luchtvochtigheidsgraad te waarderen! Een goed gevoel, betere prestaties en een betere omzet zijn het gevolg. Of het nu gaat om een winkel, een gezondheidscentrum, een fitnessruimte of een kantoorpand, een optimaal binnenklimaat is onmisbaar!

verwarmen en koelen met een gecombineerde DVM S warmtepomp en aircoEén systeem het hele jaar door
Verwarmen en koelen, twee behoeften waar u mee te maken heeft bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat in uw gebouw. Door verschil in wensen per persoon, maar ook door verschil in warmtelast van een gebouw, komt het regelmatig voor dat gelijktijdig verwarmen en koelen gewenst is. In veel bedrijven dienen ruimten aan de zuidzijde bijvoorbeeld veelal langer gekoeld te worden dan ruimten die langs de noordzijde gelegen zijn.  Met een  gecombineerde warmtepomp en airconditioning zijn verwarmen en koelen geïntegreerd in één systeem. Hiermee bespaart u enorm op de aanschafkosten van twee aparte systemen. Het systeem haalt de warmte uit de buitenlucht (warmtepomp) en ook uit warmere delen binnen het gebouw (warmteterugwinning), bijvoorbeeld ruimten met een hoge zonnelast of serverruimten. Uw gebouw wordt op deze manier energetisch gebalanceerd. Indien u een WTW balansventilatie unit aan het systeem koppelt, is met één compacte installatie in alle behoeften van klimaatbeheersing voorzien. Samsung heeft hiervoor haar DVM S in het assortiment.

Airco in uw bedrijf zorgt voor betere arbeidsprestaties
Uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een verband bestaat tussen de arbeidsprestaties van de werknemers en de temperatuur van de werkomgeving. Prestaties verminderen al bij  22ºC en dalen dramatisch bij een temperatuur van 26ºC. Door te investeren in airconditioning zorgt u niet alleen voor een aangename temperatuur, maar verhoogt u eveneens de rentabiliteit van uw bedrijf.  Moderne winkels zijn tegenwoordig standaard uitgerust met airco. Klanten kunnen hier beter vertoeven, kleding passen en overgaan tot aankoop. En zo is het eveneens aangenamer voor patiënten om in een frisse wachtkamer te wachten op de dokter. En wat denkt u van dineren in een goed geconditioneerd restaurant? Afhankelijk van de behoeften, wordt de gepaste buiteninstallatie gecombineerd met binnenunits naar keuze. Voor een overzicht van de koelsystemen van Samsung , raadpleeg het assortiment.